ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TOLIS TAXI | Ταξί Ηγουμενίτσα Θεσπρωτία - Μεταφορές Επιβατών Ηγουμενίτσα
 
     
 

Το σύγχρονο και άνετο ταξί της επιχείρησής μας “TOLIS TAXI” η οποία βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και έμπειροι οδηγοί του, μπορούν να αναλάβουν την άμεση μεταφορά επιβατών, ηλικιωμένων, ανηλίκων και τουριστών σε όποιον προορισμό στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα επιθυμείτε.

Εύκολα και οικονομικά, μόνο με ένα τηλεφώνημα, θα είμαστε εκεί για εσάς και θα σας περιμένουμε στο μέρος που θα μας υποδείξετε ώστε να σας μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό που επιθυμείτε.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 6906131242

 
     
 
 
 
 
 
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ:
Είμαστε εδώ για τις καθημερινές σας ανάγκες, για να σας μεταφέρουμε γρήγορα, ευχάριστα και με ασφάλεια στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 
 
     
 
 

Αεροδρόμια
 

Σιδηροδρομικούς Σταθμούς
 

Λιμάνια
 

ΚΤΕΛ
 

Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
 
 
 
     
  Είτε με ραντεβού μέρες πριν, είτε με ένα τηλεφώνημα πριν αποβιβαστείτε, το ταξί μας, θα σας περιμένει και όταν φτάσετε ο οδηγός μας θα σας παραλάβει για να σας μεταφέρει με ασφάλεια στον τελικό προορισμό σας.  
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Γνωρίζοντας καλά την περιοχή, μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε οποιαδήποτε παραλία επιθυμείτε στην Ηγουμενίτσα, την Λευκάδα, τα Σύβοτα και την Πράγα.
 
     
 
VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Με άνεση, ασφάλεια και εχεμύθεια, πραγματοποιούμε vip μεταφορές στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
Ειδικευόμαστε επίσης σε ημερήσιες περιηγήσεις σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής μας αλλά και όλης της Ελλάδας.
 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ
Μεταφέρουμε και παραδίδουμε στο ελάχιστο δυνατό χρόνο οποιοδήποτε ασυνόδευτο αντικείμενο επιθυμείτε στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 6906131242
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

+30 6906131242
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να μεταφέρουμε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ασφάλεια και διακριτικότητα στον προορισμό που επιθυμείτε.
 
 
 

 


 
     
 
Είτε είστε στην περιοχή μας για διακοπές και θέλετε να μετακινηθείτε στα ομορφότερα μέρη του τόπου μας, είτε για έκτακτες περιστάσεις είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο για να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
     
 
Το σύγχρονο ταξί μας είναι άνετο, πάντα καθαρό, διαθέτει κλιματισμό και μπορεί να σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία μετακίνησης ανεξάρτητα από τον χρόνο που απαιτείται για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό σας.
 
     
     
 
Με μια πολυετή εμπειρία στο χώρο και το σύγχρονο ταξί μας, αποτελούμε την πιο ασφαλή επιλογή για τις μετακινήσεις σας στην Ηγουμενίτσα, σε όλη την Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ